Tantra & lahodný sex

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Príbech zo života 1.5.2005

Matka môjho kamaráta

Vtedy som chodil na gymnázium a bolo mi šestnásť rokov. Učenie ma nejako asi ako každého nebavilo a tiež tie známky na to vypadali. Keď mi na polroku povedala učiteľka, že ak sa nezlepším na konci roku ma nechá prepadnúť. Môj najlepší kamarát Peter a tiež spolužiak bol s učením na tom mnohom lepšie než ja. A tak mi ponúkol, že mi s učením pomôže. A tak sme sa dohodli, že sa zídeme u neho doma a budeme sa učiť. Prišiel som k Petrovi asi v šesť a šli sme sa učiť.

Peter býval len s matkou, pretože sa rodičia pred niekoľkými rokmi rozviedli. Jeho matka, bola na svojich 35 veľmi pekná ženská, za ktorú sa musí každý chlap otočiť. Mala čierne husté vlasy, veľké prsia, trochu skleslé, ale v jej veku stále krásna. Inak štíhla postava s pekne zaobleným zadočkom. Ale ďalej. Učili sme sa a čas dosť pokročil. Keď sme sa odtrhli od knižiek, zistili sme, že už je dosť neskoro a tak mi Peter navrhol, aby som u nich prespal, tiež by to nebolo poprvý krát. Petrova mama súhlasila a ja som zavolal domov, že prespím u Petra. Šli sme si hneď ľahnúť, pretože sme skoro vstávali. Asi v pol jednej v noci ma prebudil smäd. Vstal som a šiel sa napiť do kuchyne. Keď som sa vracal späť, všimol som si svetla a počul som nejaký zvuk z obývacej izby. Dvere boli pootvorené a ja nimi nazrel do vnútra. Uvidel som Petrovu mamku, ako sedí nahá na gauči so široko rozťiahnutími nohami a dvom prsty v rozkroku a druhou ruku mala na ľavom prse, kde si prstami dráždila bradavku, pritom sa divá na pornofilm. Bol som dosť prekvapený a tak vzrušený. Pri pohľade na ňu sa mi okamžite urobila guľa v slipoch. Gauč bol priamo naproti dverám, v ktorých som, bol ja. Chvíľu som sa díval na veľmi vzrušenú Petrovu mamku, ale vzrušenie v mojich slipoch mi nabralo a zašiel som rukou pod ne a vytiahol z nich svojho vtáka a začal cez nej rukou prechádzať. Chcel som sa pootočiť, aby som lepšie videl a nechcene strčil do dverí. Stuhnul som s vtákom v ruke a čakal, čo sa bude diať. Samozrejme ma Petrova mamka uvidela. Celá moja tvár začervenala a ani majiteľka domu nezostala bez hanby. Ale po chvíli vzájomného pozorovania sa na ma Petrova matka pousmiala a pozvala ma pohybom ruky do miestnosti. Nesmelo som vošiel a postavil sa ku gauču. Znovu sa mi zadívala do očí, ale už sa nesmiala a povedala. Tak keď si ma vyrušil práve v tom najlepšom, musíš mi to urobiť teraz ty. Ale, ale to predsa.. zakoktal som. Petrova matka ma však prerušila a ukázala pred seba. Kľakol som si pred ňu a ona doširoka roztiahla nohy. Bol som ešte panic a vôbec som nevedel, čo mám robyť.

Spýtala sa ma či som už mal babu. A ja po pravde odpovedal, že nie. Tak sa posaď vedľa mňa a chvíli sa budeme spolu dívať. Ja samozrejme poslúchol a sadol si vedľa nej. Zrovna bola scéna, ako nejaký chlap lízal mušličku. Pozorne som sa díval, aby som to potom správne urobil Petrove mame. Ta sa zase začala hladiť a dráždiť na prsiach. Neodolal som a neiste položil jednu ruku na volné prso a pohladil ho. Ona otočila hlavu a zadívala sa na moju guľu v slipoch. Jednou rukou oslobodila môjho vtáka z tesného priestoru na vzduch a začala mi ho pomali honiť. Ja sa odvážil viacej a zišiel rukou na jej podbruško k malému chumáčiku chĺpkov, ktorý tam mala. Schádzal som stále niže až som ucítil jej premáčanú mušličku. Ona slastne vzdychla a roztiahla nohy viacej od seba, aby som mal lepší prístup. Jedným prstom som nahmatal dierku a zašiel do nej. Petrova matka vzdychala ešte hlasitejšie a zrýchľovala tempo svojej ruky na mojom vtákovi.

Potom zrazu prestala a povedala mi, aby som si ľahol na zem, kde bola veľká chlpatina. Ihneď som tak urobil a ona si sadla nad moju tvár a ja ucítil vôňu a teplo jej mušličky. Poručila mi aby som ju lízal. Jazykom som pomaly prešiel po jej mušličke a potom znovu a znovu. Ona začala hlasito vzdychať, až som mal strach, aby sa nevzbudil Peter. Zrazu vzdychanie utíchlo, pretože Petrova matka si vzala môjho vtáka do úst. Bol to nádherný pocit, ktorý som ešte nikdy nezažil. Ja pokračoval v lízaniu kundičky a vždy som sa na chvíli venoval len pošteváčku, ktorý sa stále zvetšoval. Potom som rukami roztiahol jej zadoček a jazykom dráždil jej tmavú dierku. Veľmi sa jej to tak ľúbilo a keď som zrovna lízal jej anál, strčil som dva prsty do jej jaskynky. Netrvalo dlho a Petrova matka prežívala prvý orgazmus. Jej kundička sa začala sťahovať a vytekala z nej nejaká šťava, ktorá nemala vôbec špatnú chuť, práve naopak, veľmi mi zachutila. I ja som už cítil, že vystrieknem. Ešte párkrát mi ho nasala a pretiahla v ústach kožičku cez žaluď a moje semeno sa valilo von do jej úst.

Všetku moju tekutinu spolykala do poslednej kapky. Môj vták mi začal klesať, ale ona mi ho neprestávala dráždiť pusinkou dokým nenabral prechodných rozmerov. Hneď ako bola spokojná s veľkosťou a tvrdosťou sadla si naň chrbtom ku mne. Dosadla na mňa naraz a môj vták do nej zašiel celý. Bola krásne mokrá a teplá a ja poprvý krát ucítil tu rozkoš, o ktorej som len dosiaľ čítal. Ona sa pridržovala mojich nohou a stále prudko dosedávala a ja cítil ako sa celá chveje. Zrazu si stúpla a povedala "je čas na zmenu", s tými slovami si sadla do kresla a roztiahla nohy. Ja som si kľakol pred ňu a znovu do nej vnikol. Pohyboval som sa pomaly a celou dĺžkou, ale ona mi nakázala, aby som ju ošukal rýchlejšie. Svoje tempo som začal zrýchľovať stále viac a viac. Petrova matka hlasito vzdychala v rytme mojich prírazov. Ona stále hlasitejšie vzdychala, až sa jeden z tých vzdychov premenil v jeden dlhý a potom bolo ticho, len zhlboka dýchala a celá sa triasla. Ja som cítil ako mi okolo môjho vtáka tečie ta známa šťava. Rýchle som vyšiel z dierky a zalomil som hlavu k jej kundičke a zlízaval zvyšný nektár. Petrová matka bola stále veľmi vzrušená a nemala vôbec dosť. Ja som bol tak plný síl a tak sme mohli pokračovať. Tentokrát sa Petrova matka otočila a oprela sa rukami o operadlo kresla a vystrčila na mňa svoj zadoček. Ja som si vstal a vnikol do nej zo zadu. Ona okamžite ako ucítila môjho vtáka v svojej kundičke začala mi svojim telom ísť vstriec. Ja som chytil oboma rukami za prsia a prudko prirážal. Miestnosťou sa vanuli jej vzdychy a mľaskanie našich tiel, pri každom príraze. Cítil som ako to na ma znovu prichádza a chcel sa poriadne vystriekať do jej kundičky.

Ale ona to asi tak cítila, že mi už moc nechýbalo, aby som urobil a v krížoch sa prehnula a ja som z nej vykĺzol. Nechápal som prečo, ale to mi hneď vysvetlila. "ešte nie, ešte si nepretiahol môj zadoček". V puse si naslinila dva prsty a navlhčila dierku v zadočku. Ale to nestačilo, preto som strčil prst do jej kundy a urobil to samé. Kúsok prstu som zasunul do zadočku a to jej očividne robilo dobre. Tak som pridal ešte jeden, aby som trochu tu dierku zväčšil. Keď dierka malinko povolila, dal som špičku žaluďa na kraj jej dierky a mierne zatlačil dovnútra. šlo to najprv ťažko, ale ako začal miznúť kúsok po kúsku, dierka sa prispôsobila môjmu rozmeru a ja som mohol pohodlne vnikať.

Jej zadoček ma zvieral zo všetkých strán tak, že som to už ďalej nevydržal a vystriekol som svoju tekutinu do jej zadočku. Stále som pomali prirážal a cítil som, ako zo mňa stále vyteká semeno. Párkrát som ešte prirazil a ona sa urobila tiež. Keď som vytiahol pozvädlého vtáka zo zadočku, schúlila sa do klbôčka a vychutnávali si doznievajúci orgazmus. Chvíli sme len tak ležali a hladili sa vzájomne po svojich telách. Bol som už dosť unavený a ráno sme s Petrom museli skoro vstávať. Spoločne sme sa osprchovali a šli spať.

Ráno sa mi nechcelo vstávať, ako som bol ešte unavený. Peter sa divil, prečo som tak zničenej.

Od tej doby som chodil k Petrovi na doučovanie veľmi často. Učenie sa vždy pretiahlo do neskorých hodín a vždy som musel u Petra prespať. Potom nasledovalo iné doučovanie.


Príbehy od Vás | stály odkaz

Komentáre

  1. názov
    Ono po pravde povedané, od zaujímavého čítania to má ešte pekný kus. Výrazové prostriedky, skladba viet ... hmmm na zamyslenie. Pravopisné chyby na úrovni ... no neskoršie narodeného autora. Robiť s tvrdým Y, je dôkazom tvorivej nevyzrelosti. Nenápadný čechizmus akiste svedčí o snahu preložiť článok z českých erotických časopisov a vonkoncom nepresvedčil o Tvojom tvorivom potenciále. 2 body za snahu.
    publikované: 03.05.2005 12:13:21 | autor: Marcel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. dielo
    Áno, myslím, že dôkaz tvojej nevyzrelosti môžme hľadať aj v samotnom zvolení stratégie písania a zároveň aj gradácie podrobného opisu, ktorý si zvolil na stvárnenie situácie.
    publikované: 03.05.2005 12:18:51 | autor: alojz (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dielo
    Áno, myslím, že dôkaz tvojej nevyzrelosti môžme hľadať aj v samotnom zvolení stratégie písania a zároveň aj gradácie podrobného opisu, ktorý si zvolil na stvárnenie situácie.
    publikované: 03.05.2005 12:19:22 | autor: alojz (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. For All, len sa ....
    Yhrniem to pre všetkych. "Tenhleto" článok som dostal od kamarata dlhožijúceho u susedov. Radil som mu nech to radšej prepíše do slovenčiny, čo aj spravil. Ja som to už potom nekontroloval, mal som dosť iných veci na plane ako sa zapodievať tou diakritikov.
    A ešte jeedna vec.
    Neyaujíma ma odkial to má, je to pre čitatelov a tí čo si chcú pozrieť članok, prosím. Kto nie Donevydenia!!
    publikované: 03.05.2005 13:25:35 | autor: Mephysto (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014